Onderhoud van gezondheid

Natuur Puur

Een geconcentreerd extract van groentes en kruiden. Op natuurlijke basis. Bevat o,a, echinacea voor een betere weerstand. Ondersteunend tijdens de gave van medicatie. Heeft een helende werking op luchtweg problemen en maag en darmproblemen. Ook werkt het ontgiftend. Ook blijft de PH waarde op pijl wat de groei van schadelijke maag en darmbacterieen tegen gaat. En alles op natuurlijke wijze. 

Dosering: 1 theelepel op 1 liter water.

Kan als kuur gegeven worden voor 10 dagen.

Normale dosering 1-2 keer per week. 

Bij diarree dagelijks tot de problemen weg zijn. 

Ook geschikt voor de kweek en jongen.

Prijs: 3,50 per 100 ml

Colloïdaal Zilver (CZ)  Natuurlijk antibioticum, weerstand enz.

Natuurlijk antibioticum en weerstandsverhogende toevoeging voor door het water. Dosering: 15 druppels op 1 liter water. En als kuur 25 druppels op 1 liter water 7 dgn. lang. Kan samen gegeven worden met Vitamine siroop. (CZ mag niet in metalen bakjes i.v.m. de zilverdeeltjes) 
Word verzonden in een goed af te sluiten plastic fles

Advies: 7 dagen per week en 2 x per week samen met Vitamines

100 ml    3,95 Euro

Veer Hulp

Toevoeging speciaal voor de rui. (Bevat Glucose). 1 x per week 2ml op 1 liter water. 
Word verzonden in een goed af te sluiten plastic fles

100 ml  5,95 Euro

Amino Plus  Aminozuren voor de kweek, veeropbouw enz.

Amino plus bevat vele belangrijke aminozuren die zorgen voor een gezonde kweek, een gezonde veeropbouw en kan ook ondersteunend werken tijdens ruiperiodes. Ook kan het bijdragen aan een gezond herstel na kweek, ziekte of andere stressvolle situaties. Ook na medicatiegebruik. 

5 ml op 1 liter water.

100 ml: 3,95 Euro

Gezonde darm Gezonde aanvulling ter voorkoming van darmproblemen. 

OP=OP!!!!

Een mix uit verschillende vetzuren. Zorgen voor een lage PH waarde waardoor grampositieve bacteriën minder kans hebben. Ook versterkt het de groei van de bacteriën die nodig zijn voor een goede darmflora. Het immuunsysteem word versterkt en de stofwisseling bevordert. Kan goed gecombineerd worden met onze probiotica en kan samen gegeven worden. Handig voor, voor en na behandelingen of na ziekte met darmbacteriën. (Vogels moeten even wennen aan de smaak!)

2,5 ml op 1 liter water.

Prijs 100 ml. 4,50 Euro

Oregano Plus  een gezonde spijsvertering 

OP=OP!!!!!

Oregano plus bevat een sterk werkende Oregano met extra toevoegingen. Het zorgt voor een goede spijsvertering en kan ook ingezet worden bij spijsverteringsproblemen als kuur maar ook als ondersteuning. 

Als kuur of  2-3 keer per week.

Kan samen gegeven worden in het water met onze probiotica.

1ml op 1 liter water. 

100 ml 7,95 Euro

Probiotica  Na behandelingen zoals ontworming, antibiotica enz.

Deze poeder bevat zowel probiotica als prebiotica en zorgen voor een optimale darmflora na ziekte, medicatie enz.  Deze probiotica stam is tegen vele antibiotica's stabiel. Het stabiliseert de darmflora na antibiotica of ziekte, sterkt het immuunsysteem en gaat schadelijke bacteriën zoals E.coli, Clostridien en Salmonella tegen. Ook gaat het schimmels tegen.

5 gram per liter water minimaal 5 dagen lang. 

100 gram 8,99 Euro

50 gram  4,95 Euro